UPDATE: Leko moet de nacht in de cel doorbrengen

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

10 oktober 2018 21:14 - Ivan Leko werd deze ochtend opgepakt in het kader van een grootschalig onderzoek naar fraude en matchfixing in het Belgische voetbal, met makelaars Mogi Bayat en Dejan Veljkovic als spil. In de loop van de dag maakte het parket duidelijk dat Leko – net als 24 andere personen – als verdachte geldt in het onderzoek.

De hele dag was het echter wachten op meer nieuws, maar om 21u kwam Walter Van Steenbrugge, de advocaat van Club Brugge en Leko, eindelijk het gerechtsgebouw van Hasselt buiten. “Meneer Leko heeft het verhoor schitterend doorstaan”, verklaart hij in een eerste reactie aan Sporza.

“De politie was heel correct, hij kreeg een 20-tal vragen en heeft die goed beantwoord. Ik verwacht dat hij snel weer op het veld van Club Brugge zal staan.”

UPDATE

Ondertussen meldt Het Nieuwsblad wel dat Leko de nacht in een politiecel zal moeten doorbrengen. Onze trainer werd in tegenstelling tot bijvoorbeeld Herman Van Holsbeeck nog niet vrijgelaten. Donderdag zou Leko voor de onderzoeksrechter verschijnen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.