“Als Club Brugge dat doet, zullen ze tegen Atletico geen resultaat halen”

Stijn Stijnen (Club Brugge)

02 oktober 2018 08:22 - Club Brugge zakt vandaag af naar Madrid voor zijn tweede wedstrijd in de Champions League, woensdag tegen Atletico. Dat wordt een zware dobber, want de Spanjaarden zijn op papier vele malen sterker. Thibaut Courtois gaf Club toch de raad om gewoon zijn eigen spel te spelen.

Maar gewezen Club-doelman Stijn Stijnen is het daar helemaal niet mee eens. “Als ze dat doen, zullen ze geen resultaat halen”, stelt hij in VISTA!. “Club moet net het spel kopiëren waar Atlético meester in is: irritant zijn, tijd winnen en ze uit hun comfortzone halen.”

“Club heeft momenteel 0 op 21 in de Champions League. Je moet een keer op het resultaat gaan spelen. Kijk naar de match tegen Dortmund. Het is allemaal leuk om een goeie wedstrijd te spelen, maar als je dan in de slotminuten op z’n Duits gepakt wordt…”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.