Atletico toch op zijn hoede voor Club: “Ze zijn goed bezig”

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

02 oktober 2018 08:34 - Club Brugge speelt woensdag zijn tweede partij in de Champions League, op het veld van Atletico Madrid. Voor Blauw-Zwart is het wellicht de meest prestigieuze match in deze groep, voor de Spanjaarden net het omgekeerde. De kans bestaat dan ook dat ze Club onderschatten.

Het Laatste Nieuws wist gisteren dat Atletico zelfs niet eens Club kwam scouten in de derby tegen Cercle. De winnaar van de Europa League lijkt dus niet wakker te liggen van de Belgische kampioen, maar lijkt toch een beetje op zijn hoede.

“Club Brugge heeft een rijke geschiedenis, niet alleen in België maar ook in Europa”, verklaart middenvelder Koke immers in Het Nieuwsblad. “Ze zijn goed bezig op dit moment en we zullen ons uiterste best moeten doen om thuis te winnen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.