‘Barcelona, Juventus en Bayern München volgen speler van Club Brugge’

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

25 oktober 2018 12:29 - De aandacht voor de wedstrijd van Club Brugge tegen AS Monaco in de Champions League was groot. Er zakten niet alleen veel supporters, maar ook tal van buitenlandse scouts af naar het Jan Breydelstadion.

Barcelona, Paris Saint-Germain, Juventus, Bayern München, Chelsea, Borussia Dortmund, Tottenham, Ajax, Sevilla, AS Roma, Olympique Marseille, Sevilla, Lyon en Newcastle United stuurden een mannetje naar het duel tussen Club Brugge en Monaco.

Voor wie de scouts precies naar Brugge afzakten is niet duidelijk. Bij Club zijn Hans Vanaken en Arnaut Danjuma – die laatste ontbrak gisteren door een blessure – wekelijks bij de uitblinkers. En ook bij Monaco loopt er veel jong én getalenteerd volk rond.

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.