‘Borussia Dortmund informeerde naar sterkhouder Club Brugge’

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

09 oktober 2018 15:49 - Club Brugge presteert het jongste anderhalf jaar op een zeer hoog niveau en liet dat ook al in de Champions League zien. Het speelde onder meer sterk tegen Borussia Dortmund en de Duitsers zijn onder de indruk van een Brugse sterkhouder.

Al hadden ze bij Dortmund de Champions League-match tegen Club niet nodig om te zien dat Hans Vanaken een klasbak is. Volgens Sport/Voetbalmagazine informeerde trainer Lucien Favre in de zomer al bij Belgische kennissen naar de Rode Duivel. “Borussia informeerde ook naar de prijs”, bevestigt Vincent Mannaert.

Uiteindelijk bleek niet iedereen binnen de club het eens te raken over Vanaken, waardoor het niet tot een transfer kwam. Enkele weken later verlengde hij zijn contract bij Club tot 2023. Desondanks staat hij bij nog minstens één andere club uit de Bundesliga op het lijstje.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Zou Vanaken een titularis kunnen zijn bij Dortmund?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.