Brugse beloften zien knap resultaat in de slotseconden door de vingers glippen

Club Brugge beloften in UEFA Youth League (Club Brugge - Leicester City)

24 oktober 2018 15:56 - Naar goede gewoonte werd de wedstrijd van Club Brugge in de Champions League deze namiddag voorafgegaan door de UEFA Youth League, waarin de beloften van Blauw-Zwart dezelfde tegenstanders bekampen als de A-ploeg. Vandaag kregen de jongens van trainer Rik De Mil in Deinze dus AS Monaco voor de kiezen.

Na twee speeldagen was Club verrassend leider in zijn poule met vier punten, terwijl Monaco met drie punten in hun spoor volgde. Maar in de wedstrijd was het Blauw-Zwart dat snel moest achtervolgen. Nog voor het kwartier Abanda een rebound afwerken nadat Isidor de paal getroffen had.

Maar Club bleef niet bij de pakken zitten en kwam na een halfuur langszij. En dat met een goal gelijkaardig aan die aan de overkant: Schoonbaert trof de paal, maar in de herneming kon Fadiga wél scoren. Met die 1-1 gingen we ook de rust in.

In de tweede helft kregen we een gelijkaardig scenario als in de eerste. Gouano bracht Monaco weer op voorsprong, maar De Ketelaere maakte uit de draai knap gelijk. De match leek af te stevenen op een gelijkspel, maar in de 95ste minuut bezorgde opnieuw Gouano de Brugse youngsters een ijskoude douche.

Scoreverloop:

13′ Abanda (0-1), 33′ Fadiga (1-1), 66′ Gouano (1-2), 77′ De Ketelaere (2-2), 95′ Gouano (2-3)

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.