Carcela vol vertrouwen: “We moeten niemand vrezen”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

07 oktober 2018 12:31 - Club Brugge neemt het om 18u op tegen Standard. Blauw-Zwart gaat op bezoek op Sclessin en Mehdi Carcela is vol vertrouwen.

“We gaan voluit voor de overwinning en zien dan wel waar we uitkomen. We weten dat het een lastige match wordt, maar na de overwinningen tegen Oostende en Akhisarspor stappen we met iets meer vertrouwen tegemoet het veld op”, vertelt Carcela aan Het Laatste Nieuws.

“Als we ons niveau halen, moeten we niemand vrezen”, besluit het dribbelwonder. Standard zat de afgelopen weken in een dipje, maar lijkt uit het dal te kruipen na de Europese overwinning tegen het Turkse Akhisarspor. Club Brugge hoopt zijn leidersplaats te kunnen verstevigen op Sclessin.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Wie gaat er winnen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.