Club Brugge deelt pakkende video: “Meer dan ooit Ivan Leko’s Bruges Army”

22 oktober 2018 11:12 - Club Brugge bleef afgelopen vrijdag, tegen Waasland-Beveren, steken op een 1-1-gelijkspel. Het resultaat viel tegen, maar de steun aan het adres van trainer Ivan Leko niet. De Kroaat werd na enkele moeilijke dagen met veel respect toegezongen door onze trouwe aanhang en dat leverde pakkende beelden op.

Maandag wilde Club Brugge de supporters nog eens dubbel en dik bedanken voor hun steun. Blauw-zwart deelde via zijn officiële kanalen een video met pakkende beelden van onze trainer. “Rauwe emotie. Respect van beide kanten. Vrijdag waren jullie, meer dan ooit, Ivan Leko’s Bruges Army!”, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.