‘Club Brugge denkt aan samenwerking met exotische club’

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

06 oktober 2018 13:49 - Club Brugge deed de voorbije jaren uitstekende transfers, met dank aan een uitgebreid netwerk in enkele gebieden. Zo is Blauw-Zwart goed thuis in Colombia, waar het de jongste jaren geregeld spelers weghaalde.

De transfers van Carlos Bacca en José Izquierdo waren ook voltreffers, de meest recente Colombianen – Helibelton Palacios en German Mera – iets minder. Desondanks werden de banden onlangs wel aangehaald met Deportivo Cali, de club waar het duo weggehaald werd.

In Colombiaanse media vertelt de voorzitter van Deportivo Cali immers dat hij onlangs bij een toer door Europa ook Club bezocht heeft en een belangrijk gesprek had met Ivan Leko. Er wordt gespeculeerd dat de Colombianen geïnteresseerd zouden zijn in een samenwerking met Club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Zou een samenwerking een goede zaak zijn?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.