Club Brugge komt met officiële reactie op huiszoeking en afwezigheid Leko

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

10 oktober 2018 11:07 - Het federaal parket voert vandaag een grootschalig onderzoek naar financiële fraude en matchfixing in de Jupiler Pro League. Daarvoor viel het binnen bij een pak clubs, waaronder ook Club Brugge. Bovendien werd Ivan Leko meegenomen voor ondervraging.

“Club Brugge bevestigt dat er in het kader van een grootschalig onderzoek van de gerechtelijke politie in het Belgisch voetbal ook een bezoek aan de gang is van het federaal parket Tongeren op de kantoren aan het Jan Breydel-stadion”, laat Club weten in een officiële reactie aan verschillende kranten.

“Wij verlenen uiteraard onze volledige medewerking aan het onderzoek. Leko is vandaag niet op de club en zou ook ondervraagd worden in het kader van hetzelfde onderzoek. Mochten wij verder officieel nieuws vernemen dan delen wij dat.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.