Club Brugge krijgt veeg uit de pan: “Dat was niet om aan te gluren”

Johan Boskamp (analist)

27 oktober 2018 10:29 - Club Brugge kan tot dusver redelijk tevreden zijn over het verloop van het seizoen. Na elf speeldagen staat het op de tweede plaats in de competitie en in de Champions League maakt het nog kans op overwinteren. Maar de jongste weken loopt het wel stroever.

Dat ziet ook Johan Boskamp. “Zoals de kaarten er nu voorliggen, gaat de titelstrijd tussen Club Brugge en Genk. En dan vond ik Club in de Champions League geen beste beurt maken. Dat duel tegen Monaco was veruit hun minste Europese wedstrijd van dit seizoen. Vooral in de eerste helft was het niet om aan te gluren”, is de analist scherp in Het Belang van Limburg.

Dan ziet de Nederlander meer in Genk. “Genk is op dit moment de beste ploeg van het land. Vanaf het begin van het seizoen spelen ze al goed en ze houden het vast. Ik denk daarom dat het in staat is om dit niveau lang vast te houden. Het middenveld is goed en ze hebben scorend vermogen. Dan kun je het wel een tijdje uitzingen. Dat ze verschillende systemen aankunnen is bovendien een voordeel.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Was het echt zo slecht tegen Monaco?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.