Club Brugge wint zonder moeite van Oostende

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

30 oktober 2018 23:43 - Club Brugge heeft zonder problemen de drie punten gepakt tegen KV Oostende. Voor rust stond het al 3-0 voor Blauw-Zwart.

Na een kwartier spelen kwam Club Brugge verdiend op voorsprong. Man in vorm Siebe Schrijvers opende de score. Na 20 minuten kwam de VAR plots tussenbeide en werd er een strafschop gegeven aan Club Brugge.

Bataille haakte Diatta aan de rand van het strafschopgebied en Hans Vanaken zette de elfmeter feilloos om: 2-0. Club Brugge bleef op zoek gaan naar een volgende doelpunt en na een halfuur leek de bal van Wesley over de lijn, maar er werd geen goal gegeven.

Vlak voor rust viel die 3-0 alsnog. Wesley Moraes buffelde de voorzet van Vanaken tegen de netten. In de tweede helft bleef Club baas. Twintig minuten voor tijd viel de 4-0. Siebe Schrijvers maakte zijn tweede van de avond.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.