Club-fan vult opmerkelijke naam in op stemformulier

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

14 oktober 2018 15:56 - Een fan van Club Brugge heeft zijn steun weten te betuigen voor coach Ivan Leko op een opmerkelijke manier. De supporter van Blauw-Zwart vulde namelijk de naam van Leko voor de nieuwe burgemeester van Brugge.

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van Brugge koos de supporter voor Club-coach Ivan Leko. De Kroaat staat de laatste tijd in het middelpunt van de belangstelling nadat hij werd verhoord inzake een grootschalig onderzoek naar illegale praktijk binnen de Belgische voetbalwereld.

De supporters van Club blijven achter hun coach staan en dat brengt soms opvallende taferelen met zich mee. In België is er opkomstplicht, maar geen kiesplicht. Een niet-geldige stem indienen, is dus wettig. In dit geval telt de stem aldus niet mee, maar het is wel een ludieke vorm van steun.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Vind jij dit kunnen?

Ben jij een Ă©chte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.