Club-fans steunen Leko massaal: “We support Leko!”

10 oktober 2018 15:25 - In het onderzoek naar mogelijke fraude en matchfixing door makelaars Mogi Bayat en Dejan Veljkovic raakte helaas ook Ivan Leko betrokken. De trainer van Club werd meegenomen voor ondervraging, wellicht omwille van zijn banden met Veljkovic.

Er heerst echter nog heel wat onduidelijkheid, omdat het parket geen details prijsgaf over de reden voor het ondervragen van Leko. Dat leidt tot heel wat speculaties over wat de Kroaat mispeuterd zou kunnen hebben, maar de fans van Club blijven op Twitter massaal achter Leko staan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Geloof je in de onschuld van Leko?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.