Club-fans wijzen journalist terecht na uitspraken over tifo Standard

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

09 oktober 2018 09:37 - Nadat het zondag Club Brugge met 3-1 klopte, werd Standard de voorbije dagen overladen met lof door de pers. Dat kwam vooral door de sterke prestatie op het veld, maar ook op de tribunes hadden de fans van de Rouches iets speciaals in petto.

Ze pakten uit met een mooie tifo, die een journalist van VTM de uitspraak ontlokte dat zoiets nergens anders te zien is. Maar daar zijn heel wat fans van Club het niet mee eens en dat maken ze de journalist ook duidelijk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Zijn er bij Club al mooiere tifo's geweest dan deze?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.