Club moet bekende naam alvast niet vrezen tegen KV Oostende

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

29 oktober 2018 17:16 - Club Brugge behaalde afgelopen weekend een ontgoochelend gelijkspel tegen KV Oostende, maar veel tijd om te treuren heeft Blauw-Zwart niet. Het moet dinsdagavond immers alweer aan de bak, want dan komt KV Oostende op bezoek in het Jan Breydelstadion.

Het bezoek van de kustploeg betekent de terugkeer van heel wat oude bekenden in Brugge. Trainer Gert Verheyen en assistent Franky Van der Elst zijn natuurlijk Clubiconen, terwijl Jordi Vanlerberghe dit seizoen door Blauw-Zwart aan KVO uitgeleend wordt. Ook Brecht Capon, Sander Coopman en Laurens De Bock hebben allen een Clubverleden.

Maar één bekende naam moet Club alvast niet vrezen. Nicolas Lombaerts zal de afreis immers niet maken. De ex-Rode Duivel, die ook al zijn jeugdopleiding bij Club kreeg, werd door Verheyen immers gepasseerd en behoort niet tot de 18-koppige selectie.

De selectie van KV Oostende tegen Club

Ondoa, Dutoit, Tomasevic, Faes, Milovic, De Bock, Capon, Bataille, Nkaka, Banda, Vandendriessche, Vanlerberghe, Coopman, Boonen, Canesin, Sakala, Guri, Zivkovic

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Jammer dat Lombaerts er niet bij zal zijn?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.