Club reageert op persconferentie Federaal Parket

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

12 oktober 2018 21:13 - Club Brugge heeft op de officiële website gereageerd op de persconferentie van het Federaal Parket.

‘Nadat Club Brugge gisteren al benadrukte op geen enkele manier en met niemand mee te werken om welke financiële of fiscale constructie dan ook op te zetten, organiseerde Club op eigen initiatief een specifieke doorlichting met betrekking tot de transacties tussen de geviseerde makelaarsvennootschappen en Club Brugge door haar bedrijfsrevisor BDO.’

Ook zal Club Brugge blijven meewerken aan het onderzoek. ‘Deze controle bevestigde dat er omtrent deze transacties geen onregelmatigheden in de boekhouding van Club Brugge konden worden vastgesteld. Club Brugge blijft vragende partij om mee te werken om volledige duidelijkheid te geven aangaande het onderzoek’, stelt Blauw-Zwart zich constructief op’, aldus de club op zijn officiële kanalen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Is dit een goede reactie?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.