Club speelt gelijk tegen Waasland-Beveren

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

19 oktober 2018 22:26 - Voor de wedstrijd kreeg coach Ivan Leko veel steun van het thuispubliek. De Kroaat was onder de indruk en was duidelijk geëmotioneerd. Zijn ploeg had het echter moeilijk met Waasland-Beveren en bleef steken op een gelijkspel.

Leko koos er voor om Wesley Moraes op de bank te laten en het vertrouwen voorin aan Kaveh Rezaei en Jelle Vossen te geven. In de eerste helft kregen beide ploegen kansen. Een doelpunt viel er echter niet. Yannick Ferrera had een goede organisatie staan tegen de landskampioen. Gelukkig vielen er in de tweede helft wel doelpunten.

Hans Vanaken opende de score voor de thuisploeg. De middenvelder schoof de bal onder doelman Roef tegen de netten. Vijf minuten later stond de stand alweer gelijk. De Griek Vellios scoorde uit het niets op voorzet van Ampomah. De assistgever was ook de gevaarlijkste man voor de uitploeg. Even later dwarrelde zijn schot op de dwarsligger.

De laatste vijf minuten moest Club Brugge ook verder met tien man. Vossen moest het veld verlaten nadat hij een knieblessure opliep en Leko had zijn drie wissels al opgebruikt. De eindstand bleef steken op een 1-1 gelijkspel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Is dit een terechte uitslag?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.