‘Club-speler zonder rijbewijs voor de rechter’

Sfeer bij Club Brugge op de laatste training voor de match tegen Genk

05 oktober 2018 13:19 - Loïs Openda moest vrijdagochtend bij de Brugse politierechter komen. Het talent reed zonder rijbewijs. 

Het Nieuwsblad meldt dat op 22 april Openda zonder rijbewijs reed. “Hij had zijn theoretisch examen al afgelegd maar had inderdaad nog geen rijbewijs. Hij had een wagen van Club Brugge, maar zijn moeder reed daarmee.”

“Die bewuste dag was ze naar een trouwfeest en nam haar zoon de wagen zonder dat ze het wist”, zegt advocaat Walter Vansteenbrugge. Openda krijgt een geldboete van 1.760 euro, waarvan de helft met uitstel. Ook krijgt hij een maand rijverbod.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.