Cools blijft strijdvaardig: “Ik zal er alles aan doen om mijn positie te heroveren”

Dion Cools interview (Club Brugge - Gent)

11 oktober 2018 08:34 - Het was voor Ivan Leko dit seizoen lange tijd zoeken naar de juiste formule op de rechterflank. Vorig seizoen was Dion Cools er nochtans de vaste waarde, maar de jongste weken lijkt hij uit de gratie gevallen te zijn. De 21-jarige haalde zelfs een paar keer de selectie niet.

Cools is dan ook blij dat hij zich nu bij de nationale beloften mag melden. “Het is fijn om de komende twee weken eens iets aan mijn hoofd te hebben. Momenteel zit ik in een frustrerende situatie”, geeft hij toe in Het Laatste Nieuws.

“Nochtans weet ik dat ik het talent heb om op die positie te spelen. Kijk, de coach verwacht dat iedereen zich elke training voor 100 procent geeft. Ik doe dat, maar misschien krijgt hij een andere indruk. Ach, ik weet dat een situatie snel kan keren.”

Ondertussen mist Cools wel de topmatchen in de Champions League. “Frustrerend, want dat zijn de wedstrijden die je wil spelen. Maar er zijn nog altijd de terugmatchen, hé. Ik ga alles doen om mijn positie te heroveren.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Zal Cools zijn basisplaats nog heroveren?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.