Cossey: “We willen Play-Off I nog altijd beginnen met een aanzienlijke voorsprong”

Rudi Cossey (hulptrainer Club Brugge)

08 oktober 2018 18:51 - Club Brugge is sinds zondag de koppositie in de Jupiler Pro League kwijt, want na de 3-1 op het veld van Standard moet het voortaan KRC Genk laten voorgaan. T2 Rudi Cossey zag ook dat Club een moeilijke avond had op Sclessin.

“We hadden gehoopt dat hun wedstrijd in de Europa League tegen Akhisarspor de Standard-spelers wat moe gemaakt zou hebben. Maar dat was duidelijk niet het geval”, aldus een ontgoochelde Cossey in La Dernière Heure. “Ik stel vast dat de voorbij seizoenen Standard wel vaker uitblinkt tegen Club Brugge.”

“Ik aarzel niet om te erkennen dat ze een prestatie buiten categorie geleverd hebben. Als de tegenstander beter is dan ons, dan moeten we tevreden kunnen zijn met het beperken van de schade. Maar ons doel blijft hetzelfde: we willen nog altijd aan Play-Off I beginnen met een aanzienlijke voorsprong.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Denk je dat Club de koppositie snel zal heroveren?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.