Daarom zette Leko kapitein Vormer op de bank tegen Oostende

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

31 oktober 2018 13:58 - Club Brugge won dinsdagavond overtuigend met 4-0 van KV Oostende. Opmerkelijk: onze aanvoerder, Ruud Vormer, moest de wedstrijd vanop de bank volgen. Ivan Leko had nogal verrassend  geen plaats in zijn elftal voor de Gouden Schoen. Al had Leko daar een goede reden voor…

Het Laatste Nieuws meldt dat Vormer rust kreeg van zijn trainer, maar dat ook het feit dat de middenvelder vier gele kaarten achter zijn naam heeft staan meespeelde in de beslissing van Leko. Als Vormer gisteren zijn vijfde gele kaart van het seizoen gepakt zou hebben, zou hij geschorst moeten toekijken tijdens de topper tegen KRC Genk.

Wat opmerkelijk is, is dat de laatste keer dat Vormer moest plaatsnemen in de dug-out al dateert van 11 februari, toen op het veld van Waasland-Beveren. Toen kampte de Nederlander met overbelasting en een vormdip. Tegen KVO mocht Vormer niet eens invallen. Dat was al geleden van… 31 januari 2016 tegen Lokeren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.