Danjuma belangrijk in Derby der Lage Landen

16 oktober 2018 22:38 - Club Brugge-smaakmaker Arnaut Danjuma Groeneveld heeft een belangrijke rol gespeeld in de Derby der Lage Landen. De vleugelspeler maakte de 1-1 namens Oranje.

Dries Mertens had er eerst al 1-0 van gemaakt. De aanvaller schoot de bal in de kruising na een afvallende bal. Vervolgens bekroonde Danjuma zijn eerste basisplaats voor de Nederlandse nationale ploeg met een doelpunt.

Na een slechte pass van Timothy Castagne kwam de bal bij Memphis Depay terecht. Op zijn beurt bediende die Danjuma en de aanvaller van Club Brugge twijfelde niet en legde het leer naast Simon Mignolet.

De tweede helft was een pak minder om naar te kijken. De invallers konden geen potten breken en de eindstand bleef ook op 1-1 steken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Is 1-1 een terechte uitslag?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.