Danjuma is topaanwinst van Club: “In Nederland balen ze”

15 oktober 2018 16:41 - Arnaut Danjuma Groeneveld maakte afgelopen zomer de overstap van het Nederlandse NEC naar Club Brugge. De buitenspeler lijkt een schot in de roos te zijn voor de landskampioen.

Cyriel Dessers kijkt uit naar de nieuwe spelers bij de Nederlandse ploeg. “Er komt een nieuwe lichting aan in Nederland. De goede prestaties van Ajax en PSV in de Champions League bewijzen dat”, begint Dessers tegenover Het Belang van Limburg.

Ook laat hij zich uit over de ontwikkeling van Danjuma. “En dan vergeet ik Arnaut Danjuma Groeneveld nog. In Nederland balen ze dat hij afgelopen zomer naar Club Brugge trok in plaats van naar een Nederlandse topclub.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Vind jij dit ook?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.