Danjuma krijgt ook internationaal aandacht na basisdebuut

17 oktober 2018 17:42 - Arnaut Danjuma Groeneveld kreeg het vertrouwen van bondscoach Ronald Koeman bij Oranje. In de oefeninterland tegen België mocht de buitenspeler van Club Brugge starten.

Danjuma scoorde meteen bij zijn basisdebuut. Nu krijgt de Nederlander ook internationaal aandacht. ‘Hij betaalde het vertrouwen van Koeman terug door zijn Oranje-rekening te openen’, begint de statistiekenwebsite Squawka.

‘De vleugelaanvaller van Club Brugge kijkt op tegen fikse concurrentie op het internationale niveau, met Memphis Depay die momenteel in de vorm van zijn leven zit, en Steven Bergwijn als opkomend talent.’

‘Desondanks kan de man die geboren is in Lagos, als hij zijn prestaties doortrekt, zich op termijn van een startbewijs verzekeren onder het beleid van Koeman’, aldus de Britse website.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Moet Club nu al vrezen voor een vertrek van Danjuma?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.