Danjuma schiet met heerlijke goal Gert Verheyen uit de geschiedenisboeken

04 oktober 2018 10:56 - Punten wist Club Brugge ook op het veld van Atletico Madrid niet te pakken, maar het wist in ieder geval één nul weg te vegen in het Wanda Metropolitana. In de 3-1-nederlaag scoorde het immers zijn eerste doelpunt in deze Champions League. En dat was meteen een pareltje.

Arnaut Danjuma toonde zijn kwaliteiten aan heel Europa met een knap afstandsschot dat in de verste hoek verdween. De Nederlander schiet zich zo ook in de Brugse geschiedenisboeken, weet statistiekenbureau Opta. Danjuma is immers de jongste speler ooit die voor Club een uitdoelpunt weet te scoren in de Champions League. Zijn voorganger was niemand minder dan Gert Verheyen, die in 1993 als 22-jarige scoorde op het veld van CSKA Moskou.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Zal Danjuma nog records breken bij Club?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.