Danjuma: “Toen ging ik wel even uit de bol”

01 oktober 2018 17:03 - Arnaut Danjuma beleeft mooie tijden sinds hij zijn contract bij Club Brugge tekende. De flankspeler groeide snel uit tot één van de revelaties bij Blauw-Zwart en mocht proeven van de Champions League. Onlangs werd hij ook voor het eerst opgenomen in de voorselectie voor het Nederlands nationaal elftal.

Deze maand kan hij tegen Duitsland of België mogelijk zijn debuut maken in Oranje. “Ik zat gewoon thuis op de bank toen ik het nieuws hoorde. Ik ben wel eventjes uit de bol gegaan”, vertelt Danjuma aan Het Nieuwsblad. “En natuurlijk heb ik meteen mijn familie en vrienden gebeld.”

“Het is echt een grote eer. Ik kijk ernaar uit om tot de definitieve selectie te behoren. Ik bekijk alles van dag tot dag, maar heb vertrouwen in mijn kwaliteiten.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Is Danjuma een meerwaarde voor het Nederlands elftal?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.