Danjuma vertrekt met veel ambitie: “Ik wil geen eendagsvlieg zijn”

09 oktober 2018 09:54 - Club Brugge stuurt dezer dagen zijn zonen uit, want heel wat spelers van Blauw-Zwart vertrekken naar hun nationale ploeg. Ook Arnaut Danjuma hoort daarbij, want de flankspeler mag zich voor de eerste keer melden bij het grote Oranje.

Op het officiële kanaal van de Nederlandse nationale ploeg blikt hij vooruit op zijn eerste selectie. “Ik heb niet alleen met Ruud Vormer, maar ook met Stefano Denswil en Sofyan Amrabat over Oranje gesproken. Jammer genoeg is Ruud er niet bij. Hij heeft wat liesklachten. Het is voor mij een grote eer om hier te zijn. Ik hoop dat ik de kans krijg om het te bewijzen”, klinkt het.

“Ik hoop hier natuurlijk vaker te komen in plaats van eenmalig en wil geen eendagsvlieg zijn. Ik wil mezelf bewijzen. Hopelijk resulteert dat in dat ik vaker mag komen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Verdient Danjuma speelminuten bij Oranje?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.