Danjuma viert debuut voor Oranje met zege tegen Duitsland

13 oktober 2018 23:58 - Arnaut Danjuma Groeneveld is sinds deze avond officieel een Nederlandse international. Door zijn dubbele Nederlandse-Nigeriaanse nationaliteit kon hij ook nog voor het Afrikaanse land uitkomen. 

Bondscoach Ronald Koeman gunde Danjuma echter meteen zijn debuut in de Nations League-wedstrijd tegen Duitsland, die overigens met maar liefst 3-0 gewonnen werd. De flankspeler van Club Brugge kwam in de 68ste minuut tussen de lijnen voor Bergwijn. Daardoor kan hij in de toekomst niet meer voor Nigeria uitkomen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.