“Dat is de achilleshiel van Club Brugge”

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

09 oktober 2018 10:05 - Club Brugge leed vorig weekend dan wel zijn eerste competitienederlaag van het seizoen, met 25 op 30 kan het toch terugblikken op een sterke start. Blauw-Zwart ligt dan ook op koers voor een nieuw topseizoen, maar moet alert blijven.

Het Nieuwsblad onthult het grootste gevaar voor Club. “De achilleshiel van dit Club is de afhankelijkheid van Vanaken en Wesley”, meent de krant. “Vanaken wegens zijn steekpasses, Wesley omdat hij de enige is die voorin een bal kan bijhouden. Op rechts is er nog geen stabiliteit. Bovendien is dit Club gebaseerd op snel combinatievoetbal. Als dat niet lukt, zoals op Standard, kan het fysiek lijden.”

“Essentieel zijn dan centrale verdedigers met voetballend vermogen. Denswil heeft dat, Mechele trekt ook zijn streng. Maar voorts mag het toch wat meer zijn. En het blijft toch uitkijken hoe de pas 21-jarige doelman Karlo Letica zich de komende maanden weet staande te houden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Is Club te afhankelijk van Vanaken en Wesley?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.