De 11 namen bij Club Brugge en AS Monaco

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

24 oktober 2018 18:01 - Om 18u55 wordt er opnieuw Champions League gespeeld in het Jan Breydelstadion. AS Monaco is de tegenstander in de tweede thuismatch van Club in deze groepsfase. Ivan Leko en zijn jongens willen graag de eerste punten thuishouden.

Ondertussen zijn ook de opstellingen bekendgemaakt. Ivan Leko kiest in vergelijking met de match tegen Waasland-Beveren voor Poulain, Vlietinck, Nakamba, Dennis en Wesley. Bij Monaco is tweede doelman Benaglio dan toch niet fit geraakt, waardoor vierde keeper Badiashile moet opdraven.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Zijn jullie tevreden met deze opstelling?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.