De 11 namen bij Club Brugge en Sint-Truiden

Dennis - Vanaken (Club Brugge - Sint-Truiden)

27 oktober 2018 19:40 - Club Brugge wil vanavond eindelijk weer aanknopen met de zege, nadat het in zijn vorige vier wedstrijden niet kon winnen. Op het kunstgrasveld van STVV wordt dat wellicht wel geen makkelijke opgave.

Zeker ook omdat Ivan Leko aan zijn ploeg moet sleutelen. Danjuma, Dennis, Mitrovic, Vossen en Baiye moesten al voor de match geblesseerd afhaken en daar komt nu ook nog eens Stefano Denswil bij. De verdediger ontbreekt op het wedstrijdblad. Decarli maakt daardoor achterin nog eens zijn opwachting.

Verder voert Leko nog drie wijzigingen voor in vergelijking met de match tegen AS Monaco van woensdag. Op links komt Diatta in de ploeg door de blessures van Danjuma en Dennis, terwijl op rechts Mata weer de plaats van Vlietinck inneemt. In de spits krijgt Schrijvers de voorkeur op Rezaei.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Tevreden over de opstelling?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.