De basiself van Club in de Youth League tegen Atlético

Jonge Club-fans hartje (Club Brugge - KRC Genk)

03 oktober 2018 13:40 - Ook in de Youth League neemt Club Brugge het op tegen Atlético Madrid. De U21 van Blauw-Zwart heeft inmiddels zijn basiself vrijgegeven.

Vanavond neemt de A-ploeg van Club Brugge het ook op tegen de Spaanse topclub. Na de onfortuinlijke 0-1 tegen Dortmund hopen de manschappen van Ivan Leko op een stunt in Spanje. De U21 speelt alvast een generale repetitie tegen Atlético Madrid in de Youth League.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Gaat de U21 winnen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.