Denswil over Leko: “We hadden historie geschreven, maar hij was niet blij”

Nakamba en Denswil duim omhoog (Club Brugge - Standard)

03 oktober 2018 13:54 - Club Brugge en Ivan Leko, het lijkt een perfect huwelijk. In zijn eerste seizoen als hoofdtrainer pakte de Kroaat meteen de titel met Club en ook in zijn tweede seizoen staat Blauw-Zwart aan kop.

Stefano Denswil looft de winnaarsmentaliteit van Leko. “Soms denk je: ‘Wees toch eens blij.’ Zoals na Gent. We hadden net historie geschreven (Club won er met 0-4, red.), maar hij was gewoon niét blij. (lacht) Da’s ook het mooie aan hem. Het zorgt ervoor dat je nooit mag verzwakken”, vertelt de Nederlander aan Het Laatste Nieuws.

Woensdagavond neemt Club Brugge het op tegen Atlético Madrid. Blauw-Zwart hoopt op een stunt in de Spaanse hoofdstad na de zure nederlaag tegen Dortmund op de eerste speeldag in de Champions League.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Is Leko de perfecte coach voor Club?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.