Dit is de reden voor de niet-selectie van Vormer

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

05 oktober 2018 16:08 - Ruud Vormer werd niet geselecteerd voor de Nederlandse nationale ploeg. Naar verluidt was dat niet een beslissing van Ronaldo Koeman, maar van Vormer zelf.

Het Laatste Nieuws meldt dat middenvelder liever rust neemt. ‘Vormer kampt met lichte overbelasting en ziet de interlandbreak als een goed moment om het even rustiger aan te doen. De middenvelder bracht Koeman daarvan zelf op de hoogte.’

Arnaut Danjuma Groeneveld is wel geselecteerd voor Oranje. De vleugelspeler maakt de afgelopen weken het mooie weer bij Club Brugge en kan zijn debuut maken bij Oranje. Onze noorderburen nemen het eerst op tegen Duitsland, vervolgens staat de Derby der Lage Landen op het programma.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Snap jij de beslissing van Vormer?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.