Dit zijn de opstellingen voor de kraker tegen Standard

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

07 oktober 2018 17:27 - Club Brugge neemt het op speeldag 10 tegen Standard Luik op. Inmiddels hebben beide ploegen hun basiself al vrijgegeven.

Coach Ivan Leko geeft het vertrouwen aan Clinton Mata op rechts. Dennis en Wesley Moraes moeten voor de doelpunten zorgen voorin. Ook Michel Preud’homme heeft zijn ploeg vrijgegeven. Talent Djenepo is de man om in de gaten te houden voor Blauw-Zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Is dit een goede basiself?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.