Einde van de soap: Wesley is niet geschorst

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

19 oktober 2018 16:19 - De soap is eindelijk ten einde. De schorsingskwestie van Wesley Moraes van Club Brugge en Mehdi Carcela van Standard bleef maar aanslepen. De Geschillencommissie in hoger beroep heeft nu een definitief vonnis uitgesproken.

‘De Beroepsgeschillencommissie sprak zich vandaag uit over het dossier dat door de Evocatiecommissie werd doorgestuurd om de mogelijkheid te analyseren om de oude indicatieve tabel te gebruiken.’

‘Deze stelde vast dat een dergelijke toepassing reglementair niet mogelijk is en gaf dus geen sanctie aan onze speler die bijgevolg niet geschorst zal zijn’, liet Standard op zijn officiële website weten.

Dat nieuws geldt ook voor Wesley, want de Belgische Voetbalbond heeft ook bevestigd dat de Braziliaan geen schorsing zal krijgen. Club Brugge kan dus gewoon over de spits beschikken tegen Waasland-Beveren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Vind jij dit terecht?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.