Exact 15 jaar geleden maakte Mendoza deze geweldige goal tegen AC Milan (Video)

22 oktober 2018 16:47 - Woensdag moet Club Brugge opnieuw aan de bak in de Champions League. Het krijgt dan AS Monaco over de vloer. In aanloop naar dat duel dromen we maar wat graag nog eens weg bij het iconische doelpunt dat Andrés Mendoza exact vijftien jaar geleden maakte tegen AC Milan.

Club won in 2003 met 0-1 op San Siro. Een wedstrijd om nooit te vergeten, al zeker niet als je het doelpunt van Mendoza nog eens terugziet.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.