Fans steunen Leko, coach toont dankbaarheid

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

14 oktober 2018 12:54 - Coach Ivan Leko kent stresserende dagen. De Kroaat werd meegenomen voor verhoor in verband met een groot schandaal. De fans blijven de hoofdtrainer echter steunen. Na de training ging Leko ook alle supporters persoonlijk bedanken.

Zonder woorden 💙🖤 #kippevelmoment

Geplaatst door Davy Vanneste op Vrijdag 12 oktober 2018

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.