Felle kritiek op Letica: “Hij keept niet overtuigend”

25 oktober 2018 17:15 - Club Brugge pakte woensdagavond een punt tegen AS Monaco, maar daags na het 1-1-gelijkspel is er toch wat te doen om het doelpunt dat blauw-zwart slikte. De defensie van Club, inclusief doelman Karlo Letica, zag er volgens Marc Degryse niet al te best uit.

“Club Brugge was toch wel erg kwetsbaar op de tegenaanval”, merkt Degryse op in Het Laatste Nieuws. “Monaco kon maar een keer of vijf counteren, maar één keer was dat dodelijk en een tweede keer bijna.”

“De tegengoal begon met balverlies bij Rezaei. Golovin mocht daarbij zomaar 60 meter opkomen met de bal. Vanaken kon niet recupereren, Denswil dekte te veel aan de buitenkant. Golovin stuurde de bal in de rug van Mechele, die te gemakkelijk gepakt werd.”

Degryse: “Letica zag er twee keer niet goed uit”

Ook Letica krijgt een veeg uit de pan van Degryse. “Als je ziet dat Letica bij die tegengoal ook nog eens niet overtuigend keept, is dat alles samen heel wat. Letica zag er trouwens twee keer niet goed uit. De goal slikt hij net als uit bij Atlético vanuit een scherpe hoek. Daarna komt hij nog eens slecht uit, weer op Sylla.”

“Bij die tweede fase mocht Sylla wéér helemaal door het middenveld wandelen. De bal gaat wéér in de rug van Mechele, Letica heeft wéér een slechte timing”, besluit de analist.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij tevreden met Letica in de goal?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.