Gentse professor schoffeert Leko, maar wordt dan afgemaakt door Club-fans: “Schandalig”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

22 oktober 2018 18:56 - Ivan Leko heeft een vervelende periode achter de rug. Onze trainer was één van de personen die werd opgepakt in een onderzoek naar fraude, witwaspraktijken en matchfixing in België. Uiteindelijk bleek Leko niets met de hele zaak te maak te hebben. Er is enkel nog onduidelijkheid over een geldtransactie uit 2015.

De supporters van Club Brugge bleven ondanks de beschuldigingen aan het adres van Leko als één blok achter de Kroaat staan. Dat werd afgelopen vrijdag nog maar eens duidelijk toen er op een spandoek “Ivan Leko, our god” te lezen stond.

En daar ging de bal aan het rollen. Wouter Duyck, professor aan de Universiteit Gent, spuwde op Twitter zijn gal over het spandoek. “Politici die in een raad van bestuur zitten en daarvoor 100 euro zitpenning krijgen, zijn zakkenvullers. Voetballers/trainers die géén RSZ betalen op hun miljoenen, en dan toch nog frauderen, zijn god. Dezelfde mensen”, aldus Duyck.

“Schandalige tweet”

Hij kreeg al snel heel wat blauw-zwarte supporters op zijn dak, die hem volledig afmaakten. “Wat een scheve vergelijking”, “Schandalige tweet van een professor” en “U doet de psychologie oneer aan”, klonk het onder meer.

De bewuste tweet en de reacties:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.