Gumienny zet fans van Club Brugge op hun plaats

Wesley Moraes blessure (Club Brugge - Standard)

08 oktober 2018 16:55 - Club Brugge is zijn ongeslagen status in de Jupiler Pro League kwijt na een 3-1-nederlaag op Standard. Er heerste bij de fans van Club achteraf wel wat onvrede, want velen vonden dat er bij de 1-0 een duidelijke overtreding op Wesley gemaakt werd.

Zij vonden dat de VAR daar had moeten ingrijpen, maar gewezen scheidsrechter Serge Gumienny is het niet met hen eens. “Er was ook wat te doen rond die vermeende fout op Wesley, waaruit Carcela kon scoren. Ik vind dat Vertenten daar de juiste beslissing nam”, stelt hij in Het Belang van Limburg.

“Voetbal blijft een contactsport en Wesley sprong zelf omhoog om een overtreding mee te krijgen. Dan wek je zelf argwaan en moet je niet vreemd opkijken dat de ref laat doorspelen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Was het een overtreding?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.