“Heel Club Brugge staat voor 200 procent achter Leko”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

18 oktober 2018 12:17 - Coach Ivan Leko kent momenteel een moeilijke periode. De Kroaat werd een tijdje geleden meegenomen voor verhoor over mogelijke witwaspraktijken.

Zijn assistent Edward Still laat zich uit tegenover Het Laatste Nieuws. “Het gaat… redelijk goed met Ivan. Eigenlijk kan of wil ik niet te veel zeggen over de gebeurtenissen van de afgelopen week. Ik kan wel zeggen hoe hij in elkaar zit. Ivan is een goede, eerlijke man. Echt waar.”

Club Brugge blijft ook achter Leko staan. “Heel Club Brugge staat voor 200 procent achter de coach. De staf, het bestuur, de supporters. We gebruiken al onze energie om hem te ondersteunen. Want Ivan is belangrijk voor de ploeg. We weten dat hij onze steun nodig heeft.”

“Toen we samen bij STVV werkten, was onze start dramatisch. Na vijf, zes maanden stonden we laatste. Achttien maanden later was Ivan Leko kampioen van België. Nu komt hij weer terug. Zéker van”, aldus Still.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Steun jij Leko ook?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.