Henry zwáár onder de indruk van Club Brugge-speler: “Hij is een topper”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

25 oktober 2018 09:56 - Club Brugge en AS Monaco speelden woensdagavond 1-1 gelijk. Een overwinning zat er zeker en vast in voor blauw-zwart, maar het mocht niet zijn. Na afloop van de match sprak kersvers Monaco-coach Thierry Henry zijn bewondering uit voor Club én één speler in het bijzonder.

“Hans Vanaken is een heel intelligente speler”, vertelde Henry aan Het Nieuwsblad. “Hij ziet en vindt gemakkelijk de ruimtes. Ik probeer als trainer altijd zulke spelers op te vangen, maar bij de goal loopt hij slim van zijn verdediger weg en heeft hij al meteen gezien hoe hij Wesley kan bereiken.”

“De kwaliteit van zijn pass, dribbel en schot kende ik al van bij de nationale ploeg”, voegde Henry er nog aan toe. Vanaken kreeg van de UEFA de bekroning van Man van de Match. “Ik spreek me er niet over uit of het verdiend was of niet, maar hij is zeker een topper”, besloot Henry.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.