Hevige kritiek op Vormer: “Hij moet zelf eens voor de spiegel gaan staan”

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

31 oktober 2018 18:48 - Ruud Vormer zat tijdens Club Brugge-KV Oostende negentig minuten lang in de dug-out. Ivan Leko gunde onze kapitein rust met het oog op de match tegen KRC Genk, maar daarnaast is Vormer de laatste weken niet geweldig op dreef.

Vormer sukkelde met overbelasting en blaakte niet bepaald van het vertrouwen. Dat stelt ook Wim De Coninck vast. “Het ligt niet allemaal aan de keeper. Bij Club Brugge moet alles van Hans Vanaken komen, want de rest blijft ook onder het niveau van vorig seizoen.”

Vervolgens krijgt onze aanvoerder een veeg uit de pan. “Ruud Vormer wijst naar zijn doelman, maar moet ook voor de spiegel gaan staan. Zoals vorig seizoen wordt het voor hem allicht nooit meer, maar het verval is toch te groot”, besluit De Coninck in Sport/Voetbalmagazine.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.