“Ik ben overtuigd dat Koeman Danjuma bij Oranje wil houden”

15 oktober 2018 17:21 - Arnaut Danjuma Groeneveld maakte zijn debuut tegen Duitsland. In de 68e minuut kwam de smaakmaker van Club Brugge in het veld voor Ryan Babel.

“Hij heeft nog niet kunnen tonen waarom mensen bij Club voor hem op de banken staan, maar hij kwam ook in het veld op een moment toen Oranje het moeilijk had”, begint NOS-commentator Frank Snoeks aan Sporza.

“Hij is jong en volwassen voor zijn leeftijd.  Je moet hem niets wijsmaken. Hij kon ook naar Ajax, maar de Amsterdammers wouden hem een jaar bij Groningen stallen. Hij heeft eieren voor zijn geld gekozen en trok naar Club Brugge, want hij had geen zin in een uitleenbeurt. Hij is zich zeer bewust van zijn eigen mogelijkheden.”

Snoeks denkt dat bondscoach Ronald Koeman wel toekomst ziet in de vleugelspeler van Blauw-Zwart. “Tegen Duitsland moest hij vooral verdedigen. Dat deed hij goed. Ik ben wel overtuigd dat het de bedoeling van Koeman is om hem bij de groep te houden”, aldus Snoeks.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Denk jij dat hij speelt tegen de Rode Duivels?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.