In tijden van crisis deze hartverwarmende beelden van Voetbalkraks en G-ploeg

Ruud Vormer viert (Club Brugge - Standard)

13 oktober 2018 13:03 - Het voetbal in België heeft al betere tijden gekend. Om positief nieuws te brengen, tonen we beelden van spelers van onze A-kern die afgelopen woensdag aanwezig waren op de training van de Voetbalkraks en G-ploeg rond het Jan Breydelstadion.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.