Joos vergelijkt Verhaeghe met Coucke: “Bij zichzelf te rade gaan”

Filip Joos (analist)

15 oktober 2018 15:25 - Filip Joos liet zich uit over Bart Verhaeghe in De Ochtend van Radio 1. De analist vindt het niet kunnen dat Verhaeghe zowel actief is bij Club Brugge én bij de Voetbalbond.

“Wat ik goed vind, is dat Coucke zei dat hij zou aftreden bij de Profliga. Hij beseft dat dat niet kan, die dubbele rol bij de profliga én Anderlecht. Ik denk dat Bart Verhaeghe (ondervoorzitter bij de KBVB, red) ook bij zichzelf te rade moet gaan.”

“Kan hij aanblijven bij Club Brugge én de Voetbalbond? Hebben zij het moreel gezag, aangezien ze per definitie supporter zijn van een voetbalploeg? Hebben ze het moreel gezag om die volledige organisatie te leiden? Dat is een vraag voor allebei”, aldus Joos.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Joos hier gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.