Kamp Leko praat met belastingsdienst: “Leko had recht op dat geld”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

21 oktober 2018 07:18 - Club Brugge-coach Ivan Leko en zijn advocaat Walter Van Steenbrugge doen alle moeite van de wereld om de naam van de Kroaat te zuiveren.

Volgens Van Steenbrugge praten ze met de belastingsdienst om alles op te klaren. “Het was geld waar Leko recht op had en dat moet fiscaal nagekeken worden. In het hoofd van mijn cliënt ging het duidelijk om nettobedragen. Dat was zo afgesproken. We hebben contact met de belastingsdienst om te kijken of daar nog iets moet bijbetaald worden.”

“Het zou dus over achterstallige belastingen kunnen gaan. Ik heb de belastingsaangiften gezien. De persoon die dat voor Leko deed, heeft dat op een intentioneel juiste manier gedaan. Als er iets geregulariseerd moet worden, zullen we dat doen”, wordt Van Steenbrugge geciteerd door Sporza.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.