Krijgt Vanaken een nieuwe rol tegen Atlético?

Hans Vanaken viert tijdens kampioenenmatch tegen Anderlecht

03 oktober 2018 15:46 - Hans Vanaken is één van de absolute sterkhouders bij Club Brugge. De middenvelder is een belangrijke pion in de plannen van coach Ivan Leko.

Het Nieuwsblad meldt dat Vanaken in Spanje een nieuwe opdracht krijgt. ‘Ruimte tussen de linies bij Atletico is er bijna niet. Vormer en vooral spelmaker Vanaken duiken nochtans graag in die zone op. Het risico is dat Vanaken daar weinig kan forceren. De pressing van Atlético komt van alle kanten in die zone.’

Vanaken zal zich dus moeten aanpassen naar een nieuwe rol op het middenveld.’ Op de flank spelen of uitzakken naar de positie van controlerende middenvelder? Dan is Griezmann gedwongen om hem mee te dekken en kan Vanaken normaliter meer Bruggelingen bedienen.’

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Is dit een goed plan?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.